Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: POLPHARMA

    АКВИР ФОРТЕ СИРОП 500 МГ/5 МЛ Х 100 МЛ

    23,00 (лв.)
    Складова единица: 51109
    Наличност: В наличност

    АКВИР ФОРТЕ с вкус на ягода 500 mg / 5 ml сироп

    AKVIR FORTE strawberry taste 500 mg / 5 ml syrup

    Инозин пранобекс / Inosine pranobex

    Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. Ако получите някакви нежелани реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4 от листовката.Ако след 5-14 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.

    Какво представлява АКВИР ФОРТЕ и за какво се използва

    АКВИР ФОРТЕ СИРОП 500 МГ/5 МЛ Х 100 МЛ с вкус на ягода е антивирусно лекарство и повишава резистентността на организма (стимулира имунната система).

    АКВИР ФОРТЕ с вкус на ягода съдържа активно вещество инозин пранобекс, което in vitro инхибира репликацията на патогенните човешки херпес вируси.

    Терапевтични показания на АКВИР ФОРТЕ

    Като добавка в лечението на периодично повтарящи се инфекции на горните дихателни пътища при имунокомпрометирани пациенти.

    При лечение на херпес на устните и лицето, причинен от вируса на херпес симплекс (.Herpes simplex).

    АКВИР ФОРТЕ с вкус на ягода може да се използва само при пациенти, които са били диагностицирани с херпесна инфекция в миналото.

    Притежател на разрешението за употреба

    Zaklady Farmaceutyczne POLPHARMA S.A., Полша

    Производител

    Medana Pharma SA, Полша