Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  Гаранция за качество

  Ще започнем с това, че името ни фигурира в списъка на Изпълнителна Агенция по Лекарствата на лицата, които имат право да извършват търговия по интернет с лекарствени продукти без лекарско предписание.

  Притежаваме съответните разрешения съгласно чл. 228, ал. 1 от Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, за търговия на дребно с лекарствени продукти в аптеката на Вира.

  Разбира се, заставаме зад качеството на работата си, стремежът да доставяме богат избор от продукти, както и добри условия за доставка. Какво ни отличава от останалите? Различното е, че държим на индивидуалното отношение към клиента. Да дадем точна и разбираема информация, когато ни попитате; да реагираме при нужда от експресна доставка; да направим проучване по тема, която ви интересува; да направим анализ на продукт; да намерим продукт, който вие не намирате в търговската мрежа. На разположение сме при всякакви възникнали въпроси, като целта ни е вашето спокойствие и удовлетвореност.

  Екипът на Вира – това е нашият добре смазан „часовников механизъм”. Квалифицирани експерти с опит и вече доказани умения.

  Надяваме се, ще ни дадете възможност с професионализъм и отношение да заемем мястото на ваш личен фармацевт! Благодарим за доверието!