Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси

    Програма „Лоялен клиент"

    От програмата ни „Лоялен Клиент“ може да се възползва всеки РЕГИСТРИРАН потребител на сайта на Вира. Всяка поръчка носи точки, които се натрупват и от които може да се възползвате по всяко време и за всички продукти /включително и за тези, които са в промоция/.

    Всяка поръчка носи 100% (сто процента) от стойността на продуктите в нея под формата на бонус точки /промоционални продукти също носят точки/. Всяка бонус точка е равна на 0.05 ст. отстъпка при следваща поръчка от сайта. 

    Тоест за поръчка от 200 лева се получават 200 бонус точки или 10.00 лв. Отстъпките могат да се трупат до 500.00 лв. При достигане на този лимит, в случай, че не са преобразувани – то натрупването спира.

    Покупка, при която е ползвана бонус системата, не носи точки.

    Информация за натрупаните точки, както и равностойността им в български лева е налична в клиентския Ви профил.

    Пример: Имате натрупани 200 бонус точки до момента. Tова означава, че можете да се възползвате от 10.00 лева отстъпка от сумата на следваща поръчка /ако решите, разбира се/. Дължимата сума по настоящата поръчка е 40.00 лв. Задавате бутон „Преобразуване“ и сумата излиза с минус, като се изважда автоматично от дължимата. Тоест крайната дължима сума става 30.00 лв. Тази крайна дължима сума не Ви носи бонус точки.