Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  ACTAVIS

  На 02.08.2016 Actavis Generics беше придобита от Teva Pharmaceutical Industries Ltd. (NYSE: TEVA), водеща световна фармацевтична компания, която ежедневно предоставя висококачествени, ориентирани към клиента решения в областта на здравеопазването за милиони пациенти по света.
  Производствената компания на Актавис в България е част от глобалната производствена структура на Тева, Тева Глобал Оперейшънс (ТГО). Включва два завода в градовете Дупница и Троян (Балканфарма Дупница АД и Балканфарма Троян АД) и поддържащи функции в София. Заводите имат над 60-годишна история във фармацевтичното производство. Те предлагат и реализират своята продукция чрез търговските компании на Тева в много страни от цял свят.
  Двата завода разполагат с модерни и висококапацитетни производствени мощности, съвременни лаборатории за контрол на качеството и научно-технологически центрове. Всички дейности по производство и качество се извършват в пълно съответствие с регулаторните изисквания на държавите, за които е предназначено съответната продукция.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница

  ACTAVIS

  Filter by:

  Clear All
  Min: 3,00 (лв.) Max: 12,00 (лв.)
  3 12
  Производители