Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ANGELINI PHARMA

    ACUTIL/АКУТИЛ КАПСУЛИ Х 30 БР.

    26,00 (лв.)
    Складова единица: 31239
    Наличност: В наличност

    ACUTIL/АКУТИЛ КАПСУЛИ 30 БР. е хранителна добавка, която съдържа едни от най-полезните и небходими на мозъка вещества като омега 3 ненаситени мастни киселини и екстракт от гинко билоба, фосфатидилсерин, фолиева киселина и витамини Е и B12. Всички тези състваки работят оптимално за поддържане доброто състояние на паметта и концентрацията.
    Омега-3-мастните киселини са компоненти на невронните клетъчни мембрани с незаменимо значение за обработване на информацията в мозъкаDHA допринася за поддържане на нормалната функция на мозъка. Количеството на DHA, което се съдържа в една капсула (250 mg), е достатъчно за получаването на полезен ефект.
    Витамин B12 допринася за нормалното функциониране на нервната система, за нормалния метаболизъм на хомоцистеина, за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Фолиевата киселина  допринася за нормалната психична функция и също като витамин В12  допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.Витамин E допринася за защита на клетките от оксидативен стрес. Екстрактът от гинко билоба подпомага нормалното кръвообръщение в мозъка. 
    Фосфатидилсеринът е компонент на клетъчните мембрани на нервите и мозъчната тъкан.

    Потребители купили този продукт, също купиха