Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: NATURE’S WAY

    ALIVE/АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50+ ЖЕЛИРАНИ ТАБЛЕТКИ Х 75 БР.

    42,20 (лв.)
    Складова единица: 43342
    Наличност: Изчерпан

    АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ са специално балансирани за мъже над  50 години. С добавен допълнително витамин Е, витамин В6, витамин В12. Плюс селен (в по-голямо количество от формулата за мъже до 50 години), ликопен и лутеин. Съдържа 26 плодове и зеленчуци.

    Алайв мултивитамини за мъже 50+ подпомага функционирането на сърдечносъдовата и ендокринната системи. Поддържа имунните функции, ускорява възстановяването след по-интензивна физическа активност и допринася за поддържането на силни кости и мускули. Действа укрепващо на венците и зъбите. Също така възстановява енергийния баланс и увеличава жизнеността. Осигурява добра антиоксидантна защита и допринася за забавяне процесите на стареене, благоприятства паметта и концентрацията, и съдейства за нормалната дейност на нервната система, подпомага функционирането на простатата и спомага за поддържането на нормалната сексуална функция на организма.

    С натурални аромати на грозде, череша и портокал. Подсладен с органик тапиока и тръстиков сок. На основата на натурален пектин. Не съдържа глутен и желатин.

    Меки, лесни за сдъвкване таблетки. Само 1 желирана таблетка на ден.