Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: BAYER

    АСПИРИН С (ASPIRIN C) ПРИ НАСТИНКА, ГРИП, ТЕМПЕРАТУРА И МУСКУЛНИ БОЛКИ ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20 БР.

    13,30 (лв.)
    Складова единица: 243
    Наличност: В наличност

    Аспирин С е лекарство, което се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. За лица над 12 години.

    Съдържа ацетилсалицилова киселина и аскорбинова киселина. Аспирин С е ефективно средство за лечение на главоболие, болки и повишена температура при простуда. Той засилва защитните сили на тялото и спомага за бързо възстановяване. В допълнение на съдържанието на Аспирин, ефективно средство за лечение на болка и температура, той притежава и противовъзпалително действие. Аспирин С съдържа аскорбинова киселина, широко позната като витамин С. Аспирин С е аналгетично и антипиретично лекарство и спада към групата на противовъзпалителните средства. Формата на ефервесцентни таблетки прави Аспирин С освежаващо и лесно за приемане лекарствено средство. 

    Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. 

    Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че Вашите симптоми се влошават или не се подобряват след 5 дни. Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

    Вид на опаковката: Кутия с 10 или 20 ефервесцентни таблетки.

    Лекарствен продукт без лекарско предписание. Преди употреба прочетете листовката.

    Притежател на разрешението за употреба: Байер България ЕООД, ул. „Резбарска“ № 5, 1510 София, България, тел.: +359 2 4247 280; факс: +359 2 814 01 09.

    CH-20221018-11

    A 0059/18.03.2021; CH-20220405-51