Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ЛАВЕНА ШУМЕН

    БОЧКО КРЕМ ПРИ ПОДСИЧАНЕ И КОЖНИ РАЗДРАНЕНИЯ 100 МЛ

    5,80 (лв.)
    Складова единица: 51277
    Наличност: В наличност

    БОЧКО КРЕМ ПРИ ПОДСИЧАНЕ И КОЖНИ РАЗДРАНЕНИЯ 100 МЛ е верен помощник в грижата за деликатната бебешка кожа. Клинично тествана формула със смрадлика и цинков оксид, която успокоява, укрепва и защитава, вече в двойно по-голяма опаковка от 100 мл.

    Богатата му на маслени компоненти формула успокоява кожата и създава ефективна бариера срещу замърсявания и влага. Екстрактът от смрадлика и цинковият оксид облекчават зачервената и раздразнена кожа и помагат за бързото й възстановяване.

    Активни съставки:

    Екстракт от смрадлика: има силно противовъзпалително и антиоксидантно действие. Деликатното стягащо действие върху кожата прави смрадликата много подходяща за употреба при възпаления, обриви и особено при подсичане.

    Цинков оксид: най-добрият помощник на всяка майка в борбата с подсечената бебешка кожа. Фините частици на това съединение не просто помагат за заздравяването на кожата, но и убиват бактериите и неутрализират лошите миризми.

    БОЧКО КРЕМ ПРИ ПОДСИЧАНЕ И КОЖНИ РАЗДРАНЕНИЯ е подходящ за чувствителна кожа и за всички деликатни зони по тялото, склонни към подсичане и кожни раздразнения.