Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ВЕЛЕВИ ФАРМА

    ВЕЛЕВИ ФАРМА АЛТОРИЯ СИРОП 100 МЛ

    9,70 (лв.)
    Складова единица: 41186
    Наличност: В наличност

    ВЕЛЕВИ ФАРМА АЛТОРИЯ СИРОП 100 МЛ е натурална хранителна добавка, инспирирана от многообразието на природата, която подпомага профилактиката и лечението на заболяванията на дихателната система.

    АЛТОРИЯ СИРОП съчетава екстракти от лечебна ружа и планински очиболец, които взаимно усилват полезното си действие, когато са приложени в комбинация.

    Лечебната ружа ( Althaea officinalis L. ) е едно от най-проучваните растения по отношение заболяванията на дихателната система. Корените са богати на слизести вещества, които способстват за омекотяване на бронхиалните секрети и за по-лесното им отделяне от бронхиалното дърво. Ектрактите от лечебната ружа имат изразен противовъзпалителен ефект. Препоръчва се прилагането им при упорити кашлици, магарешка кашлица, трахеити, бронхити. Освен това се установява благотворно влияние на ружата по отношение на язвена болест на стомаха и червата, хиперацидитетни гастрити, при остри и хронични колити, дори и при диерични страдания и дизентерия.

    Планинският очиболец (Potentilla erecta L.) притежава доказани противовъзпалителни и адстрингентни ефекти върху горните дихателни пътища. В народната медицина се прилага чай от очиболец многократно в денонощието при тежки синуити, при тонзилити и хрема.

    АЛТОРИЯ СИРОП осигурява пълноценна подкрепа в профилактиката на дихателната система, особено през студените и влажни месеци, но също така допълва терапията при настъпило възпаление на горни дихателни пътища и бронхиалното дърво, отразява се благотворно при упорита кашлица и тежки бронхити.

    Натурален продукт без странични действия, подходящ както за деца, така и за възрастни, с приятен вкус на малина.