Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: VICHY

    VICHY/ВИШИ NEOVADIOL КОНТУР ЗА ОЧИ И УСТНИ 15 МЛ.

    53,00 (лв.)
    Складова единица: 37886
    Наличност: Изчерпан

    VICHY NEOVADIOL Контур за очи и устни е специално разработен за жени в менопауза, които искат да се преборят с ефектите на хормоналното забавяне в областта на контура на очите и устните: липса на еластичност и отпускане. Лаборатории Vichy проведе първия еволюционен анализ на очите и устните, за да разбере как те се променят с времето. Проучването включвало измерване на чупката, ъгъла и дължината на бръчките, които очертават контурите на тези зони на 400 жени. Това доказало, че с времето устните и очите преминават през паралелна деформация. Между 30 и 50, кожата в тези области увисва и загубва еластичността си. Откритието в борбата със стареенето в тези зони е станало възможно благодарение на активните съставки: Proteic Gf, който стимултира растежа на клетките, протеини, жизнено важни за реконструкцията на кожата, и Pro-Xylane, който подсилва тъканта*. За да подсили действието си в зоната на очите и устните, реконструиращите агенти са комбинирани с Eperuline, екстракт от най-здравото дърво в тропическите гори на Амазонка. Тествана ин витро, тази съставка е доказала действието си срещу свръхпигментация, тъмни кръгове и торбички под очите. 

    Резултати: До 32% по-изгладен околоочен контур и до 25% по-изгладена кожа над устните.
    Клинично тестван, 40 участници, 6 седмици. Контура на устните и устата е по-изгладен (84%) и се усеща по-комфортно (92%). Самооценка на 51 жени.

    Хипоалергенната формула е тествана под дерматологичен и офталмологичен контрол. Съдържа Термална вода Vichy. Без аромат. Без парабени.

    *Ин витро тест