Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ZONA PHARMA

    ГЛИКОЛЕВЕЛ ЗА НОРМАЛНИ НИВА НА КРЪВНАТА ЗАХАР ТАБЛЕТКИ Х 90 БР.

    27,10 (лв.)
    Складова единица: 43862
    Наличност: 2 в наличност

    ГЛИКОЛЕВЕЛ ЗА НОРМАЛНИ НИВА НА КРЪВНАТА ЗАХАР ТАБЛЕТКИ Х 90 БР. е хранителна добавка, която спомага за балансиране нивата на кръвна захар и триглицеридите. Спомага за поддържане на нормална инсулинова чувствителност и глюкозен метаболизъм. Подкрепя нормалното кръвно налягане и функциите на черния дроб. Благоприятства редуцирането на теглото за сметка на мастната тъкан.

    Съставката в основата на  ГЛИКОЛЕВЕЛGlucevia™ представлява иновативен растителен екстракт, извлечен от семената на планински ясен (Fraxinus Excelsior), който расте в районите с умерен климат, Средиземноморието, западна Азия и Мароко. Glucevia™ е  уникален патентован екстракт, стандартизиран до  10% Nuzhenide и G13.

    Благодарение на тези две съединения се осъществява намаляването на глюкозата в кръвта и се увеличава скоростта на нейната абсорбция в черния дроб и мускулните клетки.  По този начин се регулира нивото на глюкоза в кръвта, подобрява се липидния профил в организма, а също така се защитава дългосрочно черния дроб.

    Различни видове ясен са използвани в традиционни лекарства в много части на света за лечение на различни заболявания и състояния: от разбиване на камъни в бъбреците, през противовъзпалителното, аналгетично и антипиретично му действие до това, да подобрява инсулиновата чувствителност.