Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: JAMIESON LABORATORIES

    JAMIESON/ДЖЕЙМИСЪН КАЛЦИЙ, МАГНЕЗИЙ И ВИТАМИН Д-3 ТАБЛЕТКИ Х 200 БР.

    33,00 (лв.)
    Складова единица: 33217
    Наличност: Изчерпан

    Калцият е най-известен с ролятa си за изграждане на силни, здрави кости и зъбен емайл, но също така облекчава симптомите на предменструалния синдром, както и тези в периода на менопауза. Поддържа здравето на дебелото черво. Помага за регулирането на високо кръвно налягане. Калций, Магнезий с Витамин D предпазва също от остеопороза, като намалява риска от счупвания в по-късните етапи от живота.
    Калций, Магнезий с Витамин D спомага за функциониране на нервите и мускулите, включително за проводимостта на нервните импулси и регулирането на нормалния сърдечен ритъм.
    В тази балансирана и лесна за усвояване формула, веществата калций, витамин D и Магнезий работят заедно, за да подсилят взаимно по-доброто им усвояване и оползотворяването от организма. Оптималното съотношение на калций към магнезий от „две към едно” подсигурява максималната абсорбция на калций в организма и предпазва от неблагоприятни стомашни ефекти, които са често срещани при комбинирането на двата минерала.
    Калций, Магнезий с Витамин D е формулиран на базата на висококачествена форма на Витамин D – Витамин D3, формата с най-висока бионаличност, която е естествената форма, синтезирана от тялото, когато човешката кожа е изложена на слънчева светлина.