Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: JAMIESON LABORATORIES

    JAMIESON/ДЖЕЙМИСЪН КРАНБЕРИ КОМПЛЕКС 500 МГ. КАПСУЛИ Х 60 БР.

    25,50 (лв.)
    Складова единица: 40317
    Наличност: Изчерпан

    Jamieson Кранбери комплекс 500 mg. оказва благоприятно влияние върху функциите на уринарния тракт. Спомага за предпазване от инфекции на пикочните пътища и за облекчаване на симптомите на цистит, като парене и болка при уриниране. Има антиоксидантно действие.
    Родина на червената боровинка (Vaccinum macrocarpon) е Северна Америка. Местното население е приемало сока от червена боровинка като профилактика на инфекции на пикочните пътища. Те се причиняват основно от E. Coli и други бактерии намиращи се в горния уринарен тракт (пикочния мехур) и включва симптоми като болка, сърбеж и парене по време на уриниране. 
    D-манозата е естествено срещан монозахарид, със структура подобна на глюкозата. В тялото може да се произведе само малка част от нея. Тя възпрепятства прикрепването на бактериите към клетките изграждащи уринарния тракт и улеснява тяхното елиминиране.
    Eкстрактът от червена боровинка и D-манозата играят значителна роля в превенцията на хроничните и често повтарящи се инфекции на уринарния тракт. Може да се използва и при хора с катетри и други медицински изделия, за да предотврати инфекции на пикочните пътища.