Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: JAMIESON LABORATORIES

    JAMIESON/ДЖЕЙМИСЪН ПРЕНАТАЛ ТАБЛЕТКИ Х 100 БР.

    35,50 (лв.)
    Складова единица: 30602
    Наличност: Изчерпан

    По време на бременността ежедневните нужди от основните витамини и минерали се увеличават. Мултивитамините PRENATAL от естествени източници предоставят на развиващия се зародиш нужните му хранителни вещества и поддържат нормалния метаболизъм и физическото благосъстояние на бъдещата майка. Фолиева киселина, желязо и цинк са необходими в по-големи количества и това са хранителните вещества, които при бременните жени са в дефицит. 
    Приемът на добавки по време на бременността е изключително важен, тъй като често е трудно да се осигурят правилните нива на хранителни вещества само от хранителния режим. Освен това, е важно приемът на хранителни вещества да продължи и по време на кърмене на бебето.
    Мултивитамини за бременни PRENATAL на Jamieson съдържа уникален комплекс от над 30 витамина, минерали и хранителни вещества, специално разработени за бременни и кърмещи жени. Комплексът съдържа 400 mcg фолиева киселина за предпазване от увреждания на невралната тръба, 28 mg хелатно желязо за увеличаване на червените кръвни клетки на майката и зародиша и 20 mg цинк за предпазване от малформации и ниско тегло при раждане на развиващия се зародиш. 
    Препоръчва се за прием през цялата бременност и по време на кърменето. PRENATAL е формула, съдържаща храносмилателни ензими и е приготвен на естествената основа от ацерола, шипки, рутин, хесперидин и биофлавоноиди. Добавянето на храносмилателни ензими и хелатни минерали към формулата гарантира изключителната бионаличност на съставките, като същевремнно щади стомаха.