Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: JAMIESON LABORATORIES

    JAMIESON/ДЖЕЙМИСЪН ФОРМУЛА ЗА КОСА, КОЖА И НОКТИ КАПСУЛИ Х 60 БР.

    28,60 (лв.)
    Складова единица: 42957
    Наличност: Изчерпан

    Известно е, че това, което ядем, се отразява първо на външния ни вид и най-вече на нашата кожа, коса и нокти. За да израсне косата ви красива и здрава, тя се нуждае от много подхранващи вещества. Достатъчното количество витамини, въглехидрати, мазнини и белтъчини ще подкрепи организма в неговия бърз и здравословен растеж. Всичко това можете да си добавите чрез Формулата за коса, кожа и нокти на Джеймисън.

    Витамин В5 (калциев D-пантотенат) – водно разтворим витамин, който се намира във всяка жива клетка и играе важна роля за правилното функциониране на нашите органи и за здравината на кожата. Стимулира синтеза на кожни липиди, особено на серамиди, и спомага за ограничаване на дехидратирането на кожата. Подпомага растежа на косата, укрепването на корените и снабдяването с кислород.

    Масло от пшеничен зародиш - един от най-богатите природни източници на витамин Е и ненаситени мастни киселини. Естествено съдържащият се витамин Е стимулира образуването на колаген и еластин, производството на нови кожни клетки и спомага за защитата от свободните радикали. Високите антиоксидантни свойства на маслото от пшеничен зародиш улесняват регенерацията на кожата, подобряват нейната структурата и еластичност. Спомага за засилване растежа на косата и й придава блясък.

    Масло от просо – изключително богато на витамини и минерали, особено на силициева киселина, мед и витамини А, В1, В2 и Е. Стимулира синтеза на колаген, което е предпоставка за запазване свежестта на кожата за по-дълъг период от време и подпомага забавянето на процесите на стареене. За косата, кожата и ноктите особено полезен е силицият, а високото съдържание на мед спомага да се запази еластичността на тъканите.

    L-цистин – аминокиселина, която съдържа сяра и е един от основните компоненти на косата, ноктите и в по-малка степен на кожата. Цистинът подпомага производството на колаген и подсилва нормалната еластичност и структура на кожата. Той ускорява развитието на богатите на кератин клетки и така благоприятства растежа на косата, кожата и ноктите.

    Лецитин – естествена съставка на всички клетки в организма, източник на ненаситени мастни киселини, който допринася за правилното протичане на редица процеси в организма. Прави кожата по-мека, спомага за намаляване на косопада и за забавяне процеса на стареене.