Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: JAMIESON LABORATORIES

    JAMIESON/ДЖЕЙМИСЪН ХРОМ 200 МКГ. ТАБЛЕТКИ Х 100 БР.

    17,80 (лв.)
    Складова единица: 38888
    Наличност: Изчерпан

    Хромът е наличен като хранителна добавка под няколко форми. Хелатната форма се усвоява най-добре от организма. Във формулата на Jamieson хелатиращият минерала растителен протеин осигурява максимално усвояване и абсорбция и позволява минерала да се транспортира и използва по-добре в целия организъм.
    Хромът е част от съединение в организма известно като глюкозо-толерантен фактор (GTF) и е необходим за ефективния метаболизъм на глюкоза, мазнини и протеини. Проучвания показват, че нивата на хром са основен фактор за инсулиновата чувствителност. В резултат на това, този минерал може да помогне за подобряване на нивата на кръвната захар при хора с диабет или нарушен глюкозен толеранс, чрез подобряване на функциите на инсулина.
    Освен това, адекватния прием на хром може да спомогне за контролиране на апетита, както и за намаляване на желанието за консумиране на храни с високо съдържание на захар. Допълнителният прием на хром, също така, може да помогне за намаляването на повишени нива на LDL ("лошия") холестерол, като същевременно увеличава нивата на HDL ("добрия") холестерол.

    Потребители купили този продукт, също купиха