Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: NATURE’S WAY

    ДИМ-ПЛЮС/DIM-PLUS 200 МГ. КАПСУЛИ х 60 БР.

    49,90 (лв.)
    Складова единица: 49852
    Наличност: Изчерпан

    ДИМ ПЛЮС или Dim-plus е хранителна добавка, която допринася за нормалния метаболизъм на естрогена и хормоналното равновесие по естествен път. За мъже и жени.

    ДИМ Плюс е с основна съставка е 3,3`-дииндолил-метан (DIM) – индол, който се среща в кръстоцветните зеленчуци, включително броколи, брюкселско зеле, зеле, карфиол. Дииндолилметан поддържа активността на ензимите, подобряващи метаболизма на естрогена и допринася за извеждането на излишния естроген от тялото. Изследванията сочат, че ди-индолилметан повишава нивата на „добрия” 2-хидроксиестрон и същевременно понижава нивата на силно естрогенния и потенциално канцерогенен 16-алфа-хидроксиестрон.

    Dim Plus подобрява начина, по който естрогенът и другите репродуктивни хормони се метаболизират в тялото и подпомага функционирането на черния дроб. Съдейства на черния дроб да преработва естрогена до субстанции, които след това лесно да бъдат изведени от тялото. Засилва отделянето на излишния естроген с урината.

    Освен това допринася за поддържане на хормоналния баланс, насърчава здравето на женските репродуктивни органи, включително гръдната тъкан и здравословното развитие на клетките в млечната жлеза, и нормалния менструален цикъл. Подпомага контрола на теглото при жените и мъжете.

    При мъжете, ДИМ Плюс може да има потенциални ползи в случаите на уголемена простата или с цел профилактика на това състояние. Допринася за намаляване броя на ходенията по малка нужда и регулира нивата на дехидротестерон. Допринася за поддържане на нормално тегло.

    Без съдържание на: захар, сол, пшеница, мая, млечни продукти, изкуствени аромати и оцветители.