Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ПРОТЕЙ-М

    ЕНТЕРОСАН АНТИВИР ФОРТЕ ПРИ ГРИП САШЕ Х 3 БР.

    9,70 (лв.)
    Складова единица: 50835
    Наличност: В наличност

    ЕНТЕРОСАН АНТИВИР ФОРТЕ ПРИ ГРИП И КОВИД САШЕ Х 3 БР. е синбиотик, активно подпомагащ борбата с грипните инфекции, включително Covid-19. Блокира размножаването на вирусите и поддържа баланса на стомашно-чревната микрофлора. Подкрепя антивирусната устойчивост. Безценен помощник при грип и простуда в различните фази на тяхното проявление и други вирусни смущения на организма. Особенно благоприятен за профилактика и здраве.
    Синбиотичната хранителна добавка съдържа пробиотична култура от селектирани щамове на лактобацили, бифидобактерии и пропионовокисели бактерии в концентрация над 1 милиард активни живи клетки в грам продукт и техните метаболити, като бактериоцини, органични киселини, аминокиселини, витамини, микроелементи, олигозахариди и биологично активни вещества от културалната среда. Балансира стомашно-чревната микрофлора, потиска растежа на патогенните микроорганизми включително и вирусите и усилва имунната система,което помага на организмa успешно да преодолее инфекцията.

    Въздейства върху инфекции, предизвикани от сезонните вируси, както и стомашно-чревни инфекции, причинявани от ентеровируси. Спомага за изчистването на COVID-19. Изпитанията на препарата при болни от COVID-19 показват успешното повлияване при комплексната терапия на заболяването в болнични условия.
    При пациенти, приемащи ЕНТЕРОСАН АНТИВИР ФОРТЕ се наблюдава:

    • намаляване на резистентност та на патогените;
    • редукцията на симптоматиката на раздразненото черво и антибиотик асоциираната диария;
    • съкращава времето за изчистване на вируса от организма повече от два пъти;
    • бързо преодоляване на грипоподобната симптоматика на заболяването;
    Не са наблюдаване нежелани ефекти от приема на препарата.