Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: NATURUM

    ЕСКИМО-3 РИБЕНО МАСЛО КАПСУЛИ Х 105 БР.

    21,60 (лв.)
    Складова единица: 12864
    Наличност: В наличност

    ЕСКИМО-3 РИБЕНО МАСЛО КАПСУЛИ Х 105 БР. е хранителна добавка с естествено устойчиво рибено масло, богато на омега-3 мастни киселини (EPA и DHA), под формата на капсули.

    ЕСКИМО-3 е уникална устойчива добавка от рибено масло, разработена от шведски изследователи с цел възприемане на елементи от храненето на ескимосите, която съдържа оптимална концентрация на важните ЕРА и DHA мастни киселини и е обогатена с антиоксиданти в изчислена по научен път формула и концентрация.
    ЕСКИМО-3 РИБЕНО МАСЛО
    e едно от най- изследваните и документирани омега-3 добавки - нов стандарт за качество и ефективност. За последните 20 години 130 научни доклада, 28 клинични изследвания и 7 докторски дисертации, безспорно са установили, че  рибено масло ЕСКИМО-3 е най-чистото, най-устойчивото срещу гранясване и най-безопасното рибено масло спрямо другите водещи производители

    ЕСКИМО-3 се извлича от дълбоководни морски  риби. В студената вода тяхната телесна мазнина остава еластична, поради високото съдържание на ЕРА и DHA. При хората, съдържащите се в клетъчните стени омега-3 мастни киселини помагат на клетките също да запазят еластичността си, като подпомага включително и гъвкавостта на ставите, еластичността на кожата и на кръвоносните съдове.

    ЕСКИМО-3 допринася за нормалното кръвообращение, което е важна част от грижата за сърцето, както и за гъвкавостта на ставите и здравето на кожата. Поддържа нивата на простагландините - хормоноподобни вещества, важни за много телесни функции.