Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: DHU

    ИНФЛУЦИД ТАБЛЕТКИ Х 40 БР.

    12,90 (лв.)
    Складова единица: 50400
    Наличност: В наличност

    ИНФЛУЦИД ТАБЛЕТКИ Х 40 БР. е хомеопатично лекарство за лечение на простудни и грипоподобни заболявания, съпроводени с повишена температура.

    ИНФЛУЦИД е комбинация от шест добре доказани отделни хомеопатични средства, която е особено подходяща за лечение на простудни и грипни заболявания с внезапно начало и бързо развитие. Aconitum (Лконитум) е полезен в началните фази на остри инфекции на респираторния тракт, особено когато са придружени с температура. За ефикасното повлияване на общата настинка помага и компонентът Bryonia (Бриония), който има ефект при сухите бронхити с болезнена, дразнеща кашлица. Ipecacuanha (Ипекакуана) предизвиква втечняването на бронхиалните секрети и по този начин подпомага изхвърлянето им. Gelsemium (Гелземиум)е особено ефикасен при настинки, грип, синузити, придружени с отпадналост и умора, главоболие и болки в тялото, както и при възпалено гърло и пресипналост. Phosphorus (Фосфорус) има положителен ефект върху състоянието на изтощение, невралгия и главоболие по време на остри и хронични респираторни заболявания. Освен това той засилва имунната система и по този начин ускорява оздравителния процес. Тази комбинация е допълнена с Eupatorium perfoliatum (Еупаториум перфолиатум) - често използвано в хомеопатията средство за лечение на настинка и грип.

    Благодарение на широкия си спектър на действие, ИНФЛУЦИД има бързо и ефикасно въздействие при настинки с температура, като грип. ИНФЛУЦИД е подходящ и за профилактика на вирусни инфекции.