Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси

    Sorry - this product is no longer available

    Производител: BAYER

    КЛАРИНАЗЕ 5мг/120мг. ПРИ АЛЕРГИЧНИ СИМПТОМИ НА ЗАПУШЕН НОС И СЕННА ХРЕМА ТАБЛЕТКИ Х 10 БР.

    11,30 (лв.)
    Складова единица: 591
    Наличност: В наличност

    КЛАРИНАЗЕ 5 mg/120 mg таблетки с удължено освобождаване

    лоратадин/псевдоефедринов сулфат

    Clarinase 5 mg/120 mg prolonged-release tablets

    loratadine/pseudoephedrine sulphate

    Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.

    Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. Ако получите някакви нежелани реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Ако след 10 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.

    КЛАРИНАЗЕ съдържа комбинация от две лекарства, антихистамин (лоратадин) и деконгестант (псевдоефедрин). Антихистамините облекчават симптомите при алергия и простуда, като блокират действието на субстанция, наречена хистамин, която се образува в човешкото тяло. Деконгестантите спомагат за отпушването на носа. Клариназе облекчава симптомите, свързани със сезонен алергичен ринит (сенна хрема), като кихане, сърбеж или секреция от носа, сърбеж и сълзене на очите, придружени от запушване на носа.