Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: MAGNALABS

    MAGNALABS/МАГНАЛАБС ТИОСТЕП КАПСУЛИ Х 30 БР.

    14,70 (лв.)
    Складова единица: 40938

    ТИОСТЕП е хранителна добавка, която повлиява благоприятно състоянието на диабетно стъпало, поддържането на нормална кръвна захар, кръвоснабдяването на крайниците, нервната проводимост, процесите на стареене и ускорява регенеративните процеси.

    THIOSTEP съдържа няколко активни съставки, които оказват положителния ефект върху кръвната захар:

    Алфа липоевата киселина е ко-фактор на пируват-дехидрогеназата, алфакетоглутарат-дехидрогеназата и други важни мултиензимни системи. Спада към групата на мастните киселини. Разтваря се както във водна, така и в маслена среда, което я прави уникална по своето действие. Тя предпазва клетъчната мембрана от вредното въздействие на свободните радикали. Подпомага превръщането на въглехидратите в енергия, като първо захарите се превръщат в пируват, първата стъпка в превръщането на глюкозата в енергия.

    Алфа липоевата киселина в комбинация с витамините от група В подпомагат производството на енергия в човешкия организъм, като превръщат белтъците, мазнините и въглехидратите в енергийни субстанции.
    Участва не само в поддържането на нормална кръвна захар, но подпомага и утилизацията на глюкозата в тъканите, подобрява инсулиновата чувствителност и ендотелната функция.

    Приложението на алфа липоева киселина повлиява благоприятно повечето от компонентите на метаболитния синдром – инсулиновата резистентност, подобрява липидния профил и намалява телесното тегло.
    Magnesium подобрява оросяването, участва в производство и транспортиране на инсулин, подобрява нервната проводимост. Подпомага лечението на диабета и на свързаните с него усложнения.

    Витамин Б6: Участва във възпроизводствения процес на нервните окончания, благоприятства протеиновия обмен и правилната секреция на инсулин и глюкагон. Спомага за пълното усвояване на магнезия от клетките и подобрява работата на сърдечния мускул.

    Екстракт от листо на Маслина се прилага като антиоксидантно и подсилващо имунната система средство. Притежава понижаващ кръвната захар ефект. Способства за намаляване на общия холестерол.