Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: NATURALICO

    НАТУРАЛИКО МАКСИФЛЕКС КОЛАГЕН КОМПЛЕКС ФЛАКОН Х 30 БР.

    51,00 (лв.)
    Складова единица: 49596
    Наличност: В наличност

    НАТУРАЛИКО МАКСИФЛЕКС КОЛАГЕН КОМПЛЕКС ФЛАКОН Х 30 БР. е хранителна добавка,революционен комбиниран продукт, специално разработен да подпомага движението и гъвкавостта, чрез ограничаване на физиологичната дегенерация на ставите и тъканите, както и да противодейства на вредите, причинени от процесите на стареене, наранявания и прекомерно физическо натоварване.

    Колагенът е най-разпространеният протеин в тялото и една трета от общата протеинова маса е съставена именно от него. Но напредването на възрастта, прекаленото излагане на ултравиолетова светлина и модерният начин на живот се отразяват пряко върху способността на тялото да синтезира нови протеини, включително колаген.

    Продуктът на Naturalico създадохме е предназначен да ограничи отрицателното въздействие от недостига на колаген в организма. Специално разработената формула е обогатена със синергична комбинация от глюкозамин, хондроитин, хиалуронова киселина, витамини и жизненоважни минерали като магнезий, цинк, селен и мед за максимална полза и ефективност.

    Уникалната комбинация от биоактивни колагенови пептиди с добавена шипка като източник на витамин С, спомага за поддържане на структурата и функцията на ставите. Ускорява регенерацията на тялото след тренировка, подпомага лечението на спортни травми, уврежданията на сухожилията и ставните връзки, намалява подуването и облекчава болките. Синергичният бленд от съставки действа противовъзпалително и намалява възпалителните реакции в тялото. Формулата осигурява здравина и гъвкавост на кръвоносните съдове, намалява мускулните спазми и скованост и предотвратява увреждането на нервите. Действа като мощно антиоксидантно средство и насърчава естествения синтез на колаген в тялото.

    MAXIFLEX COLLAGEN COMPLEX е подходящ както за хора в напреднала възраст, така и за лица, занимаващи се активно с фитнес, бодибилдинг или друг вид спорт. Лесен за употреба и транспортиране, може да се приема по всяко време без вода.

     

    Потребители купили този продукт, също купиха