Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: NOWFOODS

    NOW FOODS/НАУ ФУДС УЛТРА ОМЕГА-3 ДРАЖЕТА Х 180 БР.

    85,00 (лв.)
    Складова единица: 41498
    Наличност: Изчерпан

    Концентрираното рибено масло Ultra Omega-3 е източник на мастни киселини, извлечени от дълбоководни риби. Ultra Omega-3 представлява комплекс от незаменими полиненаситени мастни киселини, с изключително благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система и са средство за успешно профилактика при риск от атеросклероза и инфаркт. Те са прекурсори на простагландините (група липидни физиологично активни вещества), които спомагат за понижаване на високото кръвно налягане, мигрени, главоболия, артрит и други.
    Ultra Omega-3 участва в редица положителни процеси за мозъка и нервната система, засилва паметта и допринася за здравето на сърцето, подвижността на ставите, участва в изграждането на клетъчните мембрани и метаболизма на кръвната захар.
    В Ultra Omega-3 ще получите единствено чиста и максимално потентна суровина, без да се страхувате за здравето си.
    По специална технология това масло се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.
    Този продукт е с по-висока концентрация на мастните киселини обикновеното Omega 3 Fish Oil. Ultra Omega-3 е от класа на свръхконцентратите, със съдържание на 75% активни мастни киселини, което го прави благоприятен избор, за хора с чувствителни стомаси и които искат да избегнат неприятния понякога послевкус на риба.