Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ПОЛИСОРБ

    ПОЛИСОРБ ПЛЮС ПРАХ 25 Г

    39,00 (лв.)
    Складова единица: 54359
    Наличност: В наличност

    ПОЛИСОРБ ПЛЮС ПРАХ 25 Г е хранителна добавка с множество здравословни ползи за човешкото здраве под формата на прах за перорална суспензия. Съдържа 98% колоиден силициев диоксид и 2% янтарна киселина.

    ПОЛИСОРБ ПЛЮС допринася за ефективно изчистване на организма от токсини и шлаки, независимо дали са патогенни бактерии и бактериални токсини, антигени, хранителни алергени, както и солите на тежките метали, радионуклиди, микроорганизми, продукти от разпадане на алкохола и азотния метаболизъм.

    Съдейства за ефективно изчистване на кръвта, лимфата и всички вътрешни органи и оказва благоприятен ефект при хранителни алергии и кожни алергии.

    Подкрепя възстановяването на клетките на кожата и премахване на възпалителните процеси, подпомага изглаждането на финните линии, подобряването на тонуса на кожата и тена, неутрализирането на вредното въздействие на свободните радикали.

    Подпомага организма в случаи на натравяне, повръщане, диария, алергии, махмурлук, заболявания на черния дроб и жлъчните пътища, акне и проблемна кожа, хронични заболявания, грип и атипичната пневмония.

    Подпомага организма при стрес. Укрепва имунната система, подобрява ефективността и намалява токсичността на лекарствените терапии, повишаваумствената и физическата работоспособност, както и адаптирането към неблагоприятни условия, подобрява общото здравословно състояние чрез пълно пречистване на всички органи и системи и възстановяване на клетъчното дишане. Допринася за намаляване на исхемичните събития, идващи от мозъка, сърцето и други органи с нарушена циркулация. Съдейства за намаляване нивото на холестерола и кръвната захар. Благоприятства забавянето на процеса на стареене.Спомага за по-доброто усвояване на хранителни вещества и витамини. Съдейства за нормализиране на метаболизма и редуциране на теглото, извежда излишните мазнини приети чрез храната. Допринася за изчистване на стомашно-чревния тракт.

    Активни съставки:

    Силиций (силициев диоксид): увеличава устойчивостта и стимулира фагоцитозата, участва в имунологичните процеси в протеина, въглехидратния метаболизъм, стимулира биосинтезата на колаген. Също така участва в образуването на съединителната и епителна тъкан, осигурявайки им здравина и еластичност. Той помага да се поддържат здрави ноктите, кожата и косата. Има стимулиращ ефект върху имунната система, забавя процеса на стареене в тъканите. Силициевият двуокис има сорбционни и детоксикиращи свойства. Той очиства организма от токсини, алергени, радионуклиди, неутрализира продукти от разграждането на алкохола, които отслабват имунната система и водят до умора, слабост, и увеличаване на чувствителността към инфекции. Спомага за отделяне на липидни комплекси и има стимулиращ ефект върху имунната система, забавя процеса на стареене на тъканите.

    Сукцинова (янтарна) киселина: има противовъзпалително, антиоксидантно, метаболитно действие, намалява образуването на свободни радикали и възстановява активността на антиоксидантните ензими и енергийния потенциал на клетките. Активира митохондриалната дихателна верига на ензимите (окислително – възстановителния потенциал), стимулира синтеза на белтъци и нуклеинови киселини, усвояването на глюкозата и мастните киселини и ресинтеза на макроерги. Когато приемате сукцинова (янтарна) киселина можете да забележите: увеличаване на устойчивостта на стрес, отслабване на физическата и психическа умора, подсилване на имунитета, намаляване на исхемичните събития, идващи от мозъка, сърцето и други органи с нарушена циркулация, увеличаване на умствената и физическа издръжливост, адаптиране към неблагоприятните условия.