Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ERBAGIL

    ПРОКТЕН КРЕМ ПРИ ХЕМОРОИДИ И ФИСУРИ Х 40 МЛ

    23,00 (лв.)
    Складова единица: 44665
    Наличност: В наличност

    ПРОКТЕН КРЕМ ПРИ ХЕМОРОИДИ И ФИСУРИ Х 40 МЛ е иновативен продукт за озонотерапия на хемороиди, анални фисури, проктит и улцерозен проктоколит.

    Притежава лубрикантно и протективно действие и стимулира тъканнанната регенерация и реепителизация.

    ПРОКТЕН КРЕМ съдържа Ozoile® – пул от иновативни молекули, получeн чрез патентован процес. Ozoile® притежава противовъзпалително и противосърбежно действие.Ozoile® създава враждебна среда за пролиферацията на патогенни микроорганизми, а съшо така благоприятства процесите на тъканна регенерация и бързо възстановяване на увредените тъкани.

    Ozoile® противодейства на хипоксията (кислородния глад) и насища тъканите с кислород. Кислородният глад е водещ проблем при хемородите. Те са разширени и възпалени венозни съдове, поради което движението на кръвта е забавено и до клетките не достига достатъчно кислород. Кислородният глад е причина за дегенеративни процеси в засегнатите тъкани.

    При ПРОКТЕН КРЕМ действието на Ozoile® се подсилва от съставки, които намаляват възпалението, отока, болката и сърбежа, подпомагат възстановяването на увредените тъкани и се борят с инфекцията.

    ПРОКТЕН КРЕМ няма противопоказания и може да се използва без възрастови ограничения, както и от бременни и кърмещи жени. Употребата му не е показала проява на странични ефекти.