Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: BAYER

    SUPRADYN/СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЕНЕРГИЯ С КОЕНЗИМ Q10 ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 15 БР.

    16,20 (лв.)
    Складова единица: 29303
    Наличност: В наличност

    Супрадин Енерджи Мултивитаминии минерали с Коензим Q10 15 ефервесцентни таблетки - 13 Витамина, 9 минерала и микроелемента

    Хранителна добавка с подсладители.

    Заредете се с енергия с помощта на разтворимите таблетки Супрадин Енерджи, мултивитамини и минерали - специално разработени, за да Ви помогнат да останете активни и да се преборите с чувството на умора. 

    Ако се чувствате изтощени, Супрадин Енерджи ще Ви даде допълнителна доза витамини и минерали, които ще Ви помогнат да се справите с предизвикателствата или приключенията, които денят може да Ви поднесе. Всяка таблетка се разтваря лесно във вода и съдържа пълноценна формула от 13 витамина, включително витамин С и витамини от групата В, стимулиращи по естествен път освобождаването на енергията. Съдържа и 9 минерала, включително цинк и желязо, подпомагащи когнитивната функция.

    Съдържа Коензим Q10

    Приемът за възрастни и деца над 12 години е една таблетка дневно, разтворена в чаша с вода. Няма ограничения за часа, в който трябва да се приема. За най-добър ефект се препоръчва приемането сутрин със закуската, за да стартирате деня по най-добрия начин.

    Характеристики и Ползи:

    1. Допълнителна енергия с 13 витамина и 9 минерала;

    2. Витамини от групата В подпомагат за извличане на енергия от храните, допринасят за намаляване на умората и са важни за функционирането на телесните клетки;

    3. Съдържа Коензим Q10: естествено вещество, играещо важна роля за произвеждането на енергия в тялото;

    4. Ефервесцентни таблетки, лесно разтворими във вода, с портокалов вкус;

    5. Възрастни и деца над 12 години - по една таблетка дневно, разтворена в чаша с вода.