Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: HIPP

    ХИП МАСАЖЕН КРЕМ MAMASANFT 200 МЛ.

    15,50 (лв.)
    Складова единица: 32347
    Наличност: Изчерпан

    HiPP Mamasanft Масажен крем помага за превенцията от появата на стрии по време на бременост. След бременността той перфектно подкрепя възстановяването на кожата.

    Той ефективно предотвратява появата на стрии. Предпазва кожата от изсушаване и помага за запазване на еластичността. Не съдържа парафиново олио, оцветители и консерванти съгласно европейските закони за козметика, PEG емулгатори, Парабени и микро-пластмасови частици.

    Комбинацията от високо-качествено масло от ший, успокояващо бадемово олио и ценно олио от морски зърнастец, успокояват и подхранват кожата интензивно. Растението Морският зърнастец е с признати лечебни свойства и е с много високо съдържание на мастни киселини, каквито се срещат и в кожата.

    Специалната съставка HiPP Skin Protection се добива от дрожди от хлебна мая и заедно с бадемовото олио видимо подкрепят здравословния баланс на кожата. HiPP Mamasanft Масажен Крем подхранва и защитава Вашата кожа, поддържа нейната еластичност – за мека и гладка кожа.

    Този изключително богат крем се топи при телесна температура и попива бързо, благодарение на уникалната си текстура. Кожата става еластична и приятно мека.