Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: DHU

    ЦИНАБСИН ТАБЛЕТКИ Х 100 БР.

    12,50 (лв.)
    Складова единица: 20171

    ЦИНАБСИН е хомеопатичен лекарствен продукт. Представлява комбинация от четири добре доказани отделни хомеопатични средства, която е особено подходяща за лечение на различните симптоми на синузит (фронтален и максиларен). Използва се при хрема и синузит. Препоръчителен за възрастни и деца над 2 год., бременни и кърмачки. Преди употреба прочетете листовката!

    Цинабсин успокоява възпалението, намалява отока на носната лигавица, възстановява носовото дишане, потиска отделянето на секрет. Също така премахва характерното главоболие, стимулира имунната система и предотвратява честите заболявания. Подходящ е за продължително приложение поради липсата на странични ефекти.

    Цинабсин е подходящ както за лечение, така и за профилактика. Благодарение на специално подбраните си съставки препаратът решава  проблемите, свързани с хремата и синузита:

    • Cinnabaris (Цинабарис, киновар) - бързо и ефикасно облекчава симптомите на остро възпаление на носоглътката и околоносните кухини, отстранява чувството за парене, възстановява носното дишане;
    • Hydrastis canadensis (Канадски Хидрастис) - ефективен е при подостри и хронични възпалителни УНГ- заболявания;
    • Kalium bichromicum (Калиев бихромат- премахва, характерното за хроничен синуит главоболие;
    • Echinacea angustifolia (Тънколистна Ехинацея) - стимулира имунната система.