Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ВЕЛЕВИ ФАРМА

    ВЕЛЕВИ ФАРМА ГЕРИСАН КАПСУЛИ 150 МГ Х 30 БР.

    20,40 (лв.)
    Складова единица: 37170
    Наличност: В наличност

    ВЕЛЕВИ ФАРМА ГЕРИСАН КАПСУЛИ 150 МГ е натурална хранителна добавка от коренища на кръвен здравец (geranium sanguineum), която подпомага имунната система и има изключителни ползи за здравето на организма. Екстрактът от корени на кръвен здравец е изключително богат на полифеноли, които повлияват биологичната активност на вирусите и възпрепятстват някои фази на вирусната инфекция. Поради малката си молекулна маса полифенолният комплекс прониква през клетъчната мембрана  на вече заразената  клетка, като потиска вътреклетъчния  стадий на репликация на вируса. Има експериментални резултати, които дават основание да се приеме, че полифенолния комплекс, получен при екстракция на Geranium Sanguineum L /кръвен здравец/, в определени концентрации  напълно инактивира инфекциозната активност на вирусите на грипа. Освен това се характеризира с мощен антиоксидантен ефект. Съдейства за поддържане на оптимални хемоглобинови нива като подпомага синтеза на хемоглобин и предпазва от анемия. Поддържа нормалните нива на кръвната захар.

    ГЕРИСАН е създаден и се произвежда в България. Присъства повече от 20 години на българския пазар и за изтеклото време е натрупан достатъчен опит чрез неговото прилагане в помощ на профилактиката  и лечението на вирусните инфекции въобще.
    ГЕРИСАН, прилаган в дози по 1 капсула в денонощие, намалява със значителна степен, вероятността от инфектиране с вируса на грипа при епидемии. Има основание да се предполага с висока степен на увереност, че ГЕРИСАН може да бъде използван в помощ на профилактиката  на особено опасните и смъртоносни вирусни инфекции като птичи грип, свински грип и др.