Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
    Filters
    Предпочитания
    Търси
    Производител: ВЕЛЕВИ ФАРМА

    ВЕЛЕВИ ФАРМА ГЕРИСАН СИРОП ЗА ДЕЦА ЯГОДА 100 МЛ

    10,20 (лв.)
    Складова единица: 18605
    Наличност: В наличност

    ВЕЛЕВИ ФАРМА ГЕРИСАН СИРОП ЗА ДЕЦА ЯГОДА100 МЛ е натурален продукт от корени на кръвен здравец (geranium sanguineum). Вековният опит показва, че това растение дарява здраве, бодрост и дълголетие. Физиологично активните вещества от корените на кръвен здравец, които са богати на полифеноли, стимулират производството на кръвните клетки. Една част от белите кръвни телца, нар. лимфоцити, изграждат имунната система. Тя защитава организма от чуждите “агенти” – вируси, бактерии, гъбички, ракови клетки. Ето защо здравецът дарява здраве. Полифенолният комплекс на ГЕРИСАН стимулира и производството на еритроцити, които са носители на хемоглобина. Това прави ГЕРИСАН подходящ при анемия или други състояния, свързани с понижаване на хемоглобина (кръвоизливи, след операции и др.)

    Корените на кръвния здравец са богати на мощни антиоксиданти, които способстват за прочистването на организма от токсините, които се натрупват в него. Това е основната причина, поради която антиоксидантите забавят в значителна степен процесите на стареене в организма.

    ГЕРИСАН е един от малкото клинично доказани имуностимулатори. Полифенолните съединения в екстракта от кръвен здравец се свързват с обвивката на вирусите, като по този начин възпрепятстват възможността им да навлязат в клетките на атакувания организъм. Лица, които приемат ежедневно ГЕРИСАН много по-рядко боледуват от вирусни инфекции, много по-малка е вероятността да се развият ракови клетки в организма им. Клинично са проучвани и възможностите за прилагане на ГЕРИСАН на онкоболни, на които се прилага лъчетерапия. Поради мощната стимулация на кръвотворенето, при тези болни не се наблюдава падане на левкоцитите под критичен минимум, както и анемични състояния. Благодарение на мощните антиоксиданти, съдържащи се в ГЕРИСАН (флавоноиди, полифенолни киселини и др.), организмът се очиства бързо и по-пълно от натрупващите се от лъчетерапията токсини в него. Това е причината, поради която болните понасят по-леко лъчетерапевтичния курс. Препоръчително е ГЕРИСАН да се приема поне 20-30 дни преди началото на лъчетерапевтичния курс по 2 капсули на ден, да се взема по време на целия курс и няколко месеца след това. Това важи и за химиотерапевтичните курсове.

    Сиропната форма на ГЕРИСАН е за деца от 1 до 11-годишна възраст, но може да се прилага, както на по-малки, така и на по-големи. Сиропът има аромат на горска ягода и приятен сладък вкус. Натурален продукт, който е напълно безвреден и може да се приема години наред без прекъсване.